Hvordan bli en Perle-helt

Hvordan delta i Perler for helter?


Ikke alle helter bruker maske og kappe!


Perler for helter er et perleprogram for barn opp til 15 år som er kronisk eller langvarig syk.

For å delta må du registrere deg ved å trykke på knappen under som står "delta i Perler for helter"

Fyll ut skjema og du vil etter noen uker motta perlene i posten. Når du fyller ut skjemaet skriver du hvor mange av hver innleggelse eller prosedyre barnet har gått igjennom HITTIL i livet. Om du er usikker skriv et ca tall. Sammen med perlene kommer en perledagbok som brukes for å loggføre nye operasjoner, prosedyrer, innleggelser, legebesøk og lingnende. Bruk denne dagboken når du bestiller påfyll av perler.

Det er gratis å delta i Perler for helter,

men om du ønsker å donere kan du gjøre det via siden "Donasjoner oppe i menyen.

Obs! det kan gå opp til ca 4 uker(ved stor pågang kan det gå lengre tid) fra du bestiller perler til du vil motta dem, men jeg pakker så kjapt som mulig.

Hvorfor Perler?

 

Perler er en enkel men effektiv måte å vise frem barnets medisinske reise. hver perle representerer noe barnet har gjennomgått. Perlene kan på denne måten bli en positivt mestringsstrategi og et redskap for å prate om hva barnet har gått igjennom.  Sammen med perledagboken og perlene barnet allerede har fått kan man forberede barnet FØR neste operasjon, prosedyre, innleggelse og lignende. Ved å snakke sammen om hvilke nye perler barnet har "tjent" gir dette barnet eierskap i sin egen sykdomshverdag. Under finner du en film som forklarer konseptet litt tydligere